"Rakkaudesta elokuvaan"
 
SOITA JA TILAA
  050 408 3614
TuoteryhmätHaen näitäEsittelyBlogiKirjatOma Tili
Tarjous DVD:t 5€/kpl, 8 kpl 20€ * Koskee vain tarjous DVD elokuvia

TARJOUS JOSTA ET VOI KIELTÄYTYÄ

Tai siis, kaikestahan voi ihan oikeasti kieltäytyä. Kysymys kuuluu pikemminkin, kannattaako tätä tarjousta jättää väliin. Tarkoitan tietenkin Vitosen divarin hyperedullista hinnoittelua.

Vitosen divarin verkkokaupassa jokainen valikoimistamme löytyvä DVD maksaa tasan viisi euroa.

Koska olemme kuitenkin äärimmäisen reiluja, annamme sinulle mahdollisuuden päästä vielä tätäkin halvemmalla. Ostamalla 8 DVD:tä maksat niistä vain 2,50€ kappale, eli yhteensä vaivaiset 20 euroa.

Toimitusmaksumme ovat halvimmillaan vain 2€. Kahdeksan levyn paketin saat postiin tai lähimpään R-kioskiin toimitettuna uskomattomaan 5.50€ hintaan.

Kaikki yllämainitut toimitusehdot koskevat vain kotimaan toimituksia.

Verkkokaupasta löytyy tällä hetkellä liki 3000 erilaista elokuvaa. Näiden joukossa on myös joitakin harvinaisempia nimikkeitä, joiden löytäminen mistään muualta on liki mahdotonta.

Jos kaipaat kokoelmiisi nimenomaan harvinaisempia leffoja, niin sinun on noustava sohvalta ja tultava myymäläämme Kansakoulukadulle. Putiikkia hoitavan Henkan selän takaa löytyy hyllyllinen todella vaikeasti löytyviä elokuvia. Näiden leffojen hinnat ovat tietenkin kiinni niiden harvinaisuudesta ja osin myös Henkan mielialasta. Henkan tiedetään rakastuvan joihinkin leffoihin hiukan liikaa ja eron tuskan tiedetään joskus näkyneen hinnoissa. Myymälästä löytyy lisäksi runsas valikoima BluRay-levyjä sekä leffa- ja tv-sarja-bokseja. Näitä molempia tulee syksymmällä myös verkkokaupan valikoimiin. Niiden hintoihin verkkokaupassa palataan, kun asia on ajankohtainen.

Katseliasta kesää toivottaen

VVH eli VitosenVerkkokaupanHenkilökunta